0 item(s)

Meer afbeeldingen

Vitamine C en bioflavonoiden 1000 mg tabletten

Snel overzicht

Vitamine C, de moeder van alle vitaminen...

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 18,75

Aanbiedingsprijs: € 15,00

Vitamine C en bioflavonoiden 1000 mg tabletten kan gekocht worden in veelvoud van 1.

* Verplichte velden

Details

Vitamine C (ascorbinezuur) is een in water oplosbare vitamine die van levensbelang is voor de gezondheid. Daar kwamen de grote zeevaarders in de vorige eeuwen al snel achter. Ver van huis, op open zee en bij gebrek aan verse groenten en vers fruit, liepen zij scheurbuik op. Gelukkig weten we tegenwoordig beter!

Een tekort aan vitamine C manifesteert zich als volgt: de weerstand tegen infectieziekten neemt af. Het vermogen van het lichaam om giftige stoffen te neutraliseren wordt minder. De productie van rode en witte bloedlichaampjes verloopt slechter. De wondgenezing verloopt trager. Men krijgt last van (voorjaars)moeheid en bloedend tandvlees. En dat allemaal bij gebrek aan deze super vitamine! Overigens, rokers en mensen die veel alcohol drinken hebben een verhoogde behoefte aan deze vitamine.
Vitamine C is zo belangrijk dat zelfs kinderen vaak al weten waar ze het vandaan moeten halen! Fruit en groenten zijn de belangrijkste leveranciers. Probeer dus zoveel mogelijk van deze voedingsmiddelen naar binnen te krijgen. En als dat niet in voldoende mate lukt, slik dan een vitaminepreparaat.

Vitamine C kan niet door het menselijk lichaam worden aangemaakt. Als aanvulling op de voeding en ter ondersteuning van onder meer de weerstand kunt extra vitamine C gebruiken. Omdat vitamine C in water oplosbaar is, hoeft u niet snel bang te zijn dat u een teveel aan vitamine C krijgt!
Dankzij Vitamine C neemt uw weerstand toe, helpt u uw botten , tanden en bloedvaten langer gezond te houden en neemt u meer ijzer op. Wij voegen bioflavonoïden toe aan onze vitame C tabletten omdat deze natuurlijke stof ervoor zorgt dat de vitamine C beter in het lichaam wordt opgenomen. Onze vitamine C met bioflavoiden bevat maarliefst 1000 mg vitamine C! Een krachtige maar verantwoorde dosering die je met gemak door de maanden met de "R" heen helpt.


Gebruik Vitamine C:

  • 1 maal daags 1 tablet per dag.
  • Maximaal 1 tablet per dag.

Ingrediënten:

Inhoud per tablet:

  • Ascorbinezuur (vit. C) 1000mg (1670% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)
  • Cirus bioflavonoïden 200 mg

Hulpstoffen:

  • Microcristallijne cellulose,
  • stearine zuur,
  • magnesiumstearaat,
  • titanium dioxide


Kleur tablet: Geel

 

Website: YZCommunicatie