0 item(s)

Meer afbeeldingen

Rode Gist Rijst Capsules

Snel overzicht

Rode Gist Rijst-capsules dragen bij tot de instandhouding van normale cholesterolwaarden in het bloed

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 45,00
Rode Gist Rijst Capsules kan gekocht worden in veelvoud van 1.

* Verplichte velden

Details

Cholesterol, het stofje waar iedereen het over heeft. Maar wat is het eigenlijk?

Cholesterol is een vetachtige stof die ons lichaam nodig heeft voor de aanmaak van celwanden, hormonen en gal. Daarnaast is het ook een bouwstof voor het zenuwstelsel en sommige hormonen. Cholesterol wordt aan eiwitten gebonden en vervoerd in ons bloed.
Grofweg zijn er twee soorten cholesterol te onderscheiden: HDL (‘goed’ cholesterol) en LDL (‘slecht’ cholesterol). Eieren, garnalen, lever en nier zijn rijk aan cholesterol, daarom wordt geadviseerd deze voedingsmiddelen met mate te consumeren.
Het gehalte aan LDL-cholesterol in het bloed kan beïnvloed worden door de inneming van vet uit de voeding. Verzadigd vet werkt cholesterolverhogend, terwijl (meervoudig) onverzadigd vet juist kan bijdragen aan een verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed.

Verzadigde vetten hebben een ongunstige werking op het cholesterolgehalte van het bloed en zijn (vooral) afkomstig van dierlijke producten, zoals vlees, melk(producten), kaas en boter.

Op verzoek van onze klanten, hebben wij Rode Gist Rijst capsules laten produceren. Deze Rode Gist Rijst capsules kunt u veilig online bij ons bestellen. Rode Gist Rijst (ook wel Angkak genoemd) wordt in China al eeuwen gebruikt om het cholesterol onder controle te houden. Rode Gist Rijst (Red Yeast Rice) is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Rode Gist Rijst wordt al lang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode Gist Rijst onstaat door fermentatie van rijst met het gist Monacus Purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces onstaat de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is Monacoline K. Een dagelijkse inname van Monacoline K uit Rode Rijst Gist draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolwaarden in het bloed.

Rode Gist Rijst Capsules kunnen veilig gebruikt worden zonder vervelende neveneffecten.


Gebruik Rode Gist Rijst:

  • 1x daags 1 capsule met water innemen
  • Allergie informatie: Dit product is vrij van schaaldieren, gluten, eieren, soja, melk, noten, selderij, mosterd en sesamzaad
  • 100% vegetarisch
  • Waarschuwing: Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding.
  • Bewaar altijd op een koele, droge en donkere plaats (15-25 graden C)
  • De aanbevolen hoeveelheid beslist niet overschrijden.

Ingrediënten Rode Gist Rijst:

Samenstelling per capsule:

  • Rode Gist Rijst extract 3% (333mg) uit Monacoline K (10mg)

Hulpmiddelen:

  • Cellulose.
  • Magnesium stearaat
Website: YZCommunicatie