0 item(s)

Klantenservice

Klantenservice:

Hoewel we een groot portfolio aan klanten bedienen, zijn we niet groot genoeg om op gezette tijden een complete klantenservice op te stellen. Bovendien willen we dat ook niet, omdat dit kosten met zich meebrengt die we u dan zouden moeten doorberekenen in de productprijzen. Heeft u echter een vraag of zoekt u contact met ons? Dan nodigen wij u van harte uit een mail op info@vitaminespecialist.com te sturen, wij nemen dan - overwegend dezelfde dag - contact met u op.

Zakken / potten:

Wij leveren uw bestelling standaard in farmaceutische zakken. Hierdoor is het mogelijk om uw bestelling als reguliere post te versturen. De zak past namelijk in onze - op maat gemaakte - verzenddozen. Uw pakketje past hierdoor door de brievenbus en kan dus altijd bij u afgeleverd worden. Bovendien bespaart dit een hoop verpakkingsmateriaal en verzendkosten. Het is - tegen meerprijs - mogelijk om uw bestelling uit te leveren met bewaarpotten. Deze potten bieden wij u gratis aan, maar we rekenen dan wel een klein bedrag aan verzendkosten, omdat uw bestelling uitgeleverd moet worden met een - veel duurdere - pakketdienst.

Contact:

Heeft u vragen of bent u anderszins geïnteresseerd? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Bij voorkeur stuurt u ons een mail op info@vitaminespecialist.com, wij nemen dan contact met u op.

 

 

 

 

 

 

Website: YZCommunicatie